Array ( )
Világítórudak
Világítórúd, nyakláncok, karkötő, kiegészítő Világítórúd, nyakláncok, karkötő, kiegészítő Világítórúd, nyakláncok, karkötő, kiegészítő Világítórúd, nyakláncok, karkötő, kiegészítő Világítórúd, nyakláncok, karkötő, kiegészítő
    FŐOLDAL         FELHASZNÁLÁSI TERÜLET         VÁSÁRLÁS         PARTNEREINK         MAGUNKRÓL      

Belépés
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció

Termékek:

Keresés
  Termék:  
15 db-os karkötő

399 Ft

LED SPOT GU10 3W

799 Ft

VILÁGÍTÓ LEDES TÁLCA

6900 Ft

Világító labda szett

299 Ft

Konyo Glow
Konyo Glow
Világító karkötők
HungaroPass

A termékeket egy gyors és egyszerű regisztráció után megvásárolhatja webáruházunkban!
 

A KOSÁR tartalma

 

A kosár üres.
  összesen:   -    
Megjegyzés:
Ide írhatja a rendeléssel kapcsolatos üzenetét.

Vásárlás és kiszállítás

Megrendelés:

A termékeket webáruházunkban és a viszonteladói partnereinknél is megvásárolhatja.
A megrendelését a raktárkészlet erejéig igyekszünk biztosítani. Amennyiben valamely termék elfogyott vagy nincs raktáron akkor azt jelezzük Önnek.
Nagyobb mennyiségű áru tervezett megrendelése esetén a szállítási határidő 4-6 hét.
Kérjük minden esetben adjon meg egy telefonos elérhetőséget, ahhol Önnel közvetlenül fel tudjuk venni a kapcsolatot.
(A számlázáshoz szükséges adatokat kérjük a megrendelésében tüntesse fel, ha nem az Interneten keresztül rendel.)
Minimális rendelési érték: 1000 Ft.

Szállítási feltételek

Csomagküldőszolgálat:

dpdKérésére sürgős megrendelését a GLS csomagküldő szolgálattal küldjük ki. Amennyiben megrendelését munkanapon 12 óráig leadja, a csomagot már másnap (munkanap) átveheti.
Leadott megrendelésénél jelezze, ha ezt a szállítási módot választja és akár a munkahelyén is átveheti a csomagot. A webáruházban a megjegyzés rovatban feltétlenül adja meg a pontos szállítási címet (ha ez különbözik a regisztrációban megadottól) 30 kg súlyig és 20000 Ft értékig a szállítás költsége utánvétes fizetéssel 1390 Ft.
(A webáruházban a megrendelés során a kiszállításnál válassza a csomagküldő szolgálat 1390 Ft opciót!)
20000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Személyes átvétel

A megrendelt termékek a bemutatóteremben személyesen is átvehetők előzetes időpont egyeztetés után.
Bemuatótermünk címe: Budapest IV. ker. Dugonics u. 5-11.    Térkép

Postai utánvét:

PostaA megrendelt termékeket postai utánvéttel mindössze 1100 Ft-os díjért küldjük el Önnek az ország területén belül bárhova.
Az áru értékének kifizetése a postásnál történik. Amennyiben Önt nem találják otthon, abban az esetben a postai értesítővel a csomagot a helyi postán 10 napon belül átveheti. A szállítás várható ideje 2-3 munkanap.
(A webáruházban a megrendelés során a kiszállításnál válassza a postai utánvét 1100 Ft opciót!)
20000 Ft feletti megrendelés esetén a postaköltség ingyenes!

Előre fizetés

Amennyiben tovább szeretné csökkenteni a szállítási költéget, abban az esetben válassza az előre fizetés opciót!
Átutalással fizetheti a termékek árát (akár az interneten keresztül is), ebben az esetben a szállítás költsége csak 800 Ft!
A megrendelt áruérték összegéhez adja hozzá a 800 Ft-os szállítási költséget és az így kapott összeget utalja el a Partylight Kft bankszámlaszámára: UniCredit Bank 10918001-00000052-46640003
A megrendelés kódját, valamint nevét a közlemény rovatban kérjük mindenképpen tüntesse fel!
Megrendelését ebben az esetben postai úton kb. 1 hét alatt teljesítjük.

 

Garancia

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Fogyasztási kifogás eseténk kérjük valamelyik elérhetőségünkön vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

"4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.

(4) írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését."

A vásárlónak 8 munkanapig indok nélkül jogában áll a megrendelt terméket az áruház részére hiánytalanul visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről - értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Áruházunk az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatja a vásárlónak.

Az elállási jog minden, postán vagy futárral szállított termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban, garancialevél kiállítása esetén azzal együtt érkezik vissza áruházunkhoz. A visszaküldéssel kapcsolatos csomagolási és postázási költségek a törvény szerint a vásárlót terhelik.

Nem illeti meg a vásárlót az elállási jog az előre meghatározott időpontban szállást nyújtó (hotelszoba foglalás), szállítási (repülőjegy-foglalás, gépjárműbérlés), étkeztetési (pizzarendelés) vagy szabadidős szolgáltatások (koncertjegy, belépőjegy megrendelés) igénybevételére irányuló online szerződéseknél, az olyan termékek esetén, amelyek egyedileg, a vásárló igényei szerint készültek, valamint romlandó élelmiszerek esetében.

A lemezen tárolt szerzői művek (CD, DVD), valamint a számítógépes szoftverek, higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kozmetikumok esetében akkor nem gyakorolhatja a vásárló elállási jogát, ha a csomagolást (védőfóliát) már felbontotta, vagyis a terméket már használatba vette.

Elállási szándékát a webáruház bármelyik elérhetőségén közölheti velünk.

A szerződés alakja és létrejöttének időpontja

Online módon kötött szerződés távollévők között kötött szerződés, amely nem minősül írásban megkötött szerződésnek. A szerződés nyelve magyar.

Az űrlap kitöltésével és az áruház részére megerősítést követő elektronikus úton történő megküldésével, annak áruház általi visszaigazolásával az Ön megrendelése igénybejelentésnek minősül.

A szerződés akkor jön létre, ha az áruház az igénybejelentést követő legkésőbb 48 órán belül az igény megérkezését pozitívan (az adásvétel lehetőségét megerősítve) visszaigazolja. Az igénybejelentés megküldésével és annak áruház általi visszaigazolásával a szerződés ráutaló magatartással jön létre. Mind az ajánlat, mind a visszaigazolás akkor tekintendő a másik félhez megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.

Felelősségkorlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A webáruházba küldött rendeléssel minden vevő kijelenti, hogy a jelen üzletszabályzatot megértette és elfogadja.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatainak rendszerünkből történő törlését a webáruház bármelyik elérhetőségén kérheti tőlünk.

Egyéb jogszabályok

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok, illetve rendeletek eléréséhez kérjük látogasson el az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjára.


 

Partylight Kft.

Tel: +36 20 566-0970 +36 70 323-3992,+36 1 792 40 59
Munkanapokon 8-18 óra között:
Fax: +36 1 491-0200
E-mail: info@vilagitorudak.hu

A kosár tartalma jelenleg: 0 tétel.
Összesen: 0 Ft.
Megrendeléshez kattintson a VÁSÁRLÁS menüre.
Ha tetszik az oldal, ajánld ismerősödnek. Köszönjük.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail: